tisdag 12 juni 2012

Puuuh!

I morse när jag höll på att sortera gods gled Jon in med motionsbandet som jag köpt av Sofia, snacka om att jag blev glad!
Direkt jag var klar med godset så grejade jag igång bandet och provade det, vilken dröm.. It´s my new best friend ;p Det är sååååååå fint så, rosa å vitt, åhh va ja älskar det! Tanken är att ha det på jobbet i veckan så att jag har något att göra när det är tomt å tyst här..
Har haft en lagom dag idag, varken stressigt, tråkigt eller tyst.. Har varit helt perfekt faktiskt, det är inte ofta det händer.. :)
Åkte hem och fixade lite med tvätten och alla hemska gardiner som ligger överallt, nu har dem en plats i en garderob. Ska bara samla ork till att montera gardinstänger i resten av huset och sen stryka mera gardiner, blääääää så less jag är på gardinerna just nu. Det har tagit alldeles för lång tid att få upp dem! Hade även tänkt få upp lamporna som jag köpte när jag var i Lycksele sist, tror att det kommer att bli skitbra!
Lät hjärtat sova en stund när jag var hemma, han såg så trött ut så jag aktiverade mig verkligen. Insåg när jag åt att det är lika bra att gå till jobbet ikväll, sagt och gjort. När jag kom fram till jobbet så mötte jag Jeanette som jag surrade med en stund innan det var dax för henne att hämta barnen och mig att låsa upp dörrarna. Jag fick ett utbrott när jag ännu en gång såg blinkande lysrör så jag satt upp nya, dock fanns det bara fyra och jag behöver tolv stycken till. BAAAAAAAAAAAH!
Aja, nu ska ja jobba vidare och sen ska jag ut och bara gå å gå å gå å gå!!

Puss å hej, jag tycker om dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar